Hakusivu


Yhteystiedot

Sahan-seura ry
Ojahaanrinne 4 k
Vantaa
01600

E-mail: Info@sahanseura.net

Nuorten tukitoiminta - Haasteet mahdollisuudeksi!

Nuoruus on täynnä haasteita ja mahdollisuuksia. Kokeiluhaluisuus, innostuneisuus, luovuus, itsenäisyys ja kapinointi ovat nuorille tyypillisiä piirteitä. Haluamme tarjota nuorille tukea eri nuoruuden haasteisiin ja muuttaa nämä haasteet mahdollisuudeksi. Olemme työllämme onnistuneet luomaan nuoriin vahvoja siteitä ja muodostamaan luottamuksellisen ilmapiirin. Olemme oivaltaneet, että kuunteleminen ja samaistuminen ovat avaimia ratkaisuun. Jokainen nuori on omanlaisensa ja jokaista tulee kohdella yksilönä. Juuri tämä lähestymistapa on auttanut meitä auttamaan niin monta nuorta elämänsä haasteiden parissa. Tarjoamme nuorille alla olevia tukitoimintoja ja lisää on kehitteillä jatkuvasti! 

 

Tukitoiminta - Tukea ja apua asiantuntevasti!

Neuvontapalvelut:

Tarjoamme viikoittain kerhotiloissamme nuorille neuvontapalveluja. Meidän vapaa-ehtoiset asiantuntijat neuvovat nuoria kaikenlaisten kysymysten parissa. Olkoonpa kysymyksessä opiskeluun, työelämään, asumiseen, päihteisiin tai perhesuhteisiin liittyvä tilanne. Koulutamme jatkuvasti vapaaehtoistyöntekijöitämme ja he toimivat neuvoa antaessa lakien ja  eettisten periaatteiden mukaisesti. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus, joten keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. 

 

Hakemusklinikka:

Hakemusklinikassa nuoret saavat apua eri viranomais-, työpaikka-, asunto- tai kouluhakemusten täytössä. Hakemusklinikka järjestetään joka maanantaina ja keskiviikkona kello 11 – 16 kerhotiloissamme. Koulujen ja oppilaitosten yhteishakuaikoina hakemusklinikkaa järjestetään joka arkipäivä 10 – 16!