Liikunta ja vapaa-aika - Riemukasta yhdessäoloa!

Liikunta- ja vapaa-aikatoimintamme on monipuolista ja kattavaa. Tavoitteena on tuke perheitä liikkumaan ja viettämään yhdessä virkistäviä laatuaikoja.  Otamme herkällä korvalla vastaan perheiden toiveita ja palautteita toiminnastamme.

Liikuntakerhot:

Lasten liikuntaryhmiä on yhteensä 4, joista puolet on tytöille. Jokaisella ryhmällä on 2-3 kertaa viikossa liikuntakertoja. Kertaalleen 2 tuntia (h). Yhdessä ryhmässä on 23 osallistujaa. Ryhmät on jaettu ikähaarukkittain. Tavoitteena on tarjota 92 lapselle mahdollisuuden osallistua liikunnalliseen toimeen. Jokaista ryhmää vetää kolme ammattitaitoista ohjaaja.  Liikuntapaikat pyritään valitsemaan mahdollisimman läheltä osallistujien asuinpaikkaa, jotta kynnys osallistu liikuntakerhoihin olisi mahdollisimman matala. Kerhot ovat lapsille ilmaisia! Liikuntakerhojamme täydentää aikuisille suunnatut liikuntakerhot. Iseillä on kolme ryhmää ja äideillä kaksi ryhmää. Kukin ryhmällä on kaksi tuntia liikuntaa viikossa. Vanhempien liikunta lisää perheen hyvinvointia ja innostaa koko perhettä terveellisempään elämätapaan.

Urheilutapahtumat:

Urheilutapahtumien tarkoituksena on tarjota koulujen loma-aikoina urheilullisia aktiviteettejä koko perheelle. Urheilutapahtumien ajankohdat ovat seuraavasti: Talvilomaviikkona, pääsiäisviikkona, syyslomaviikkona ja joululomana. Urheilutapahtumien yksityiskohtaisemmat suunnitelmat tehdään erikseen yhteistyössä kaikille sporttia – hankeen kanssa.

Leirit ja retket:

Järjestämme vuosittain koko perheille suunnattuja leirejä ja retkiä erilaisiin kohteisiin. Leirien suunnitellussa ja toteutuksessa otettaan huomioon jäsentemme toivomukset ja palautteet!