Opetus - Oppimisen iloa Sahanin tyyliin!

Tarjoamme runsaasti opetukseen ja opiskeluun liittyviä toimintoja lapsille ja vanhempille!

Lasten läksykerhot:

Järjestämme lapsille läksykerhoja, jossa he saavat apua koulutehtäviinsä sekä mahdollisuuden tehdä kavereiden kanssa läksyt. Läksykerhoja tarkoituksena on tarjota nuorille apua ja tukea sekä opiskelussa että muissa heitä askarruttavissa asioissa.Läksykerhot ovat ensi vuonna kouluntyöaikoina ma, ke ja to. Ryhmiä on yhteensä kolmei.  Läksykerho kestää kertaalleen 2 tuntia (h).  Läksykerhoja vetävät yhdistyksemme vapaaehtoiset, jotka ovat kouluttautuneet Suomessa. He pystyvät samaistumaan näihin nuoriin omien kokemusten myötä.

Äidinkielentunnit lapsille.

Oman äidinkielen opetusta lapsille. Opetuksesta vastaavat pätevät vapaaehtoisopettajat. Tällä hetkellä on tarjolla arabian, somalian ja venäjän kielen tunteja. Muitakin kieliä voidaan järjestää, jos on tarpeeksi osallistujia.

Vanhempien suomen kielen tunnit:

Tänä vuonna on tarkoitus käynnistää uudelleen vanhempien suomen kielen tunteja. Tunnit ovat olleet kolmen vuoden ajan tauolla, mutta moni on pyytänyt niiden aloittamista uudelleen. Ilmoitamme tänne, kun tunnit saadaan aloitettua uudestaan.

Luennot:

Kuukausittain toteutettavat luennot käsittelevät ajankohtaisia asioita. Luennot ovat koko perheille ja ne pidettään joka kuukauden toisena sunnuntaina kello 14 – 19 välisenä aikana. Luennoissa käsitellään yhteiskunnallisesti ajankohtaisia teemoja. Luennot ovat suomeksi, mutta ne tulkataan erikielillä mahdollisuuksien mukaan. Luentoja pitävät yleensä yhdistyksen omat jäsenet, jotka ovat perehtyneet kyseiseen teemaan. Joskus luennoitsijat ovat ulkopuolisia asiantuntijoita.