Sahan-Seura ry on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen sosiaali- ja terveysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää nuorten ja perheiden aktiivista kansalaisuutta, sosiaalista vahvistumista ja valmiutta toimia monikulttuurisessa Suomessa. Yhdistyksellä on yli 300 jäsentä. Yhdistys on toiminut paremman huomisen puolesta 20 vuotta. Iso ja tilaava toimintakeskuksemme sijaitsee Myyrmäessä, Länsi-Vantaalla. Vaalimme kaikissa toiminnassamme yhdenvertaisuutta, suvaitsevaisuutta ja syrjimättömyyttä — toimintamme on avoin kaikille iästä, sukupuolesta, ihonväristä, uskonnosta ja etnisestä alkuperästä riippumatta. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitouttamia. Kehittämme ja tarjoamme kotoutumista edistäviä palveluita sekä kouluttamme ja tutkimme vähemmistöjen menestymistä yhteiskunnassa. Olemme luotettava ja asiantunteva alan toimija.

Missiomme:

Monikulttuurinen järjestö, joka edistää perheiden ja nuorten sosiaalista hyvinvointia. Järjestön toiminta on laadukasta ja monipuolista. Osaaminen on vahvistunut ja järjestön toimintaidea on houkutteleva muillakin paikkakunnilla.

Visiomme

Vuonna 2024 Sahan-seura ry on vakaa, tunnettu ja ammattitaitoinen toimija sosiaali- ja terveysalan kentällä. Sahan-seura ry on arvostettu järjestö, jolla on uusia paikallisyhdistyksiä ja toimintaa eri puolilla Suomea.